Άρθρα και πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί να ενισχύσει την Ασφάλεια των Τροφίμων που χειρίζεται

Φίλτρο Τίτλου     Προβολή # 
# Τίτλος άρθρου
1 Με ένα checklist ανά χείρας: η επιχείρηση τροφίμων υπό συνεχείς ελέγχους και επιθεωρήσεις
2 Η σημασία της δέσμευσης της Διοίκησης για την επιτυχημένη εφαρμογή ενός συστήματος ασφάλειας τροφίμων
3 Εκπαιδευτικό υλικό για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
4 Η επικύρωση των προληπτικών μέτρων ελέγχου σε ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων
5 Τα προβλήματα εφαρμογής του HACCP στην επαγγελματική κουζίνα
6 Η σημασία της διατήρησης της ψυχρής αλυσίδας από το χωράφι στο τραπέζι
7 Επιλογή πρώτων υλών στις βιομηχανίες τροφίμων
8 Διαχείριση κρίσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και πως επηρεάζεται η επιχείρησή σας
9 Το πρότυπο Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000 και η σχέση του με το HACCP
10 Διαχείριση αλλεργιογόνων συστατικών στα τρόφιμα
11 Αξιολόγηση προμηθευτών και πως να διασφαλίσετε την ίδια σας την επιχείρηση
12 Καθαριότητα και Υγιεινή σε μια Μονάδα Επεξεργασίας Τροφίμων
13 Τρόποι μείωσης των κινδύνων κατά την αποθήκευση υλικών και προϊόντων
14 Διατροφικά σκάνδαλα και πως μπορούν να αποφευχθούν