Σφάλμα
Λύσεις σε προβλήματα μικροβιολογικής και τεχνολογικής φύσης Εκτύπωση

Σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων παρουσιάζονται κατά καιρούς προβλήματα με την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, καθώς οι παράμετροι που επηρεάζουν την ασφάλεια και την ποιότητα κάθε τροφίμου είναι πολυάριθμοι. Η οικονομική ζημιά από  την φύρα, την μη τήρηση των απαιτούμενων μικροβιολογικών κριτηρίων και τη μειωμένη διατηρησιμότητα των τελικών προϊόντων, είναι μεγάλη. Η εταιρία μας, σε συνεργασία με εσάς και με επιτόπιους ελέγχους και αναλύσεις θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα και να σχεδιάσετε ανάλογα την παραγωγική διαδικασία ώστε να αποτραπεί η επανεμφάνισή τους.